MENÜÜ

04.-08.06.2018
Kogus
Kalorlus
ValgudRasvad
Süsivesikud
E

Hirsihelbepuder, või, koolipiim, koolitomat

150/5/100/20

282,5

9,1

1135,6
T

Piima-makaronisupp, juustusai

150/20/20

197,6

8,2

6,3
26,1
K

7-viljapuder, keedis, koolipiim, kooliporgand

150/5/100/20

234,2

6,8

8,730,2
N

7-viljapuder, keedis, koolipiim, kooliporgand

150/5/100/20

232,7

8

8,330,5
R

Maisihelbed, koolipiim, kooliõun

150/100/20

248,9

6,9

346,9

11.-15.06.2018
Kogus
Kalorlus
ValgudRasvad
Süsivesikud
E

Hartšoo supp,marja-mannavaht koolipiimaga, leib

200/80/

50/15

322,6

13,8

9,543,1
T

Kana-ananassikaste, riis, kapsa-kurgi-tomatisalat, leib, koolipiim

100/100/30/

30/15/100

398,7

20,5

10
46,2
K

Kala rossolnik, h.koor, riisivaht keedisega, leib

200/5/80/

20/15

272,3

11,8

6,642
N

Tomatine lihakaste, tatar, punapeedisalat,mustaploomi-õunakissell, leib,

120/75/30/

80/20

483,7

16,8

16,239,7
R

Värskekapsasupp, kakao-mannavaht, leib, koolipiim

200/70/

15/100

371

10,8

15,943,5

18.-22.06.2018
Kogus
Kalorlus
ValgudRasvad
Süsivesikud
E

Makaronid köögiviljakastmega, sepik, tee

150/15/100

212,8

7,1

5,532,7
T

Kartulipuder, h.koorega, mahlajook

100/30/100

175,2

3,4

6,9
17,8
K

Pannkoogid moosiga, koolipiim

40/10/100

148,2

5,9

6,216,9
N

Ahjukartul viineritega, külmkaste,koolipiim

150/10/100

332,7

11,9

14,837,3
R

Hernepüree, h.koor, koolipiim

150/5/100

230,2

6,1

12,124